Category Archives: Damer K4

Innhold som angår 4.divisjon

J16 – seier i toppkamp

Råde J16 er fortsatt ubeseiret i serien. Mandag var serieleder Ullern på besøk i Rådehallen, til oppgjør mellom 2 lag som begge til nå var ubeseiret i serien. Ullern ledet i form av flere spilte kamper.20171120 Råde J16 seier Ullern

En ganske velfylt tribune i Rådehallen forventet en jevn og spennende kamp der de regjererende reigionsmesterne i 01-klassen fra Ullern var favoritter. Råde ville det imidlertid annerledes og etter halvspilt kamp sto det 17-6!! på måltavla. Råde hadde stått bunnsolid i forsvar og hadde i tillegg en “umulig” keeper, og når det da i tillegg klaffet med lekent spill i angrep så var kampen egentlig avgjort til pause. Kort og godt en omgang som må få betegnelsen “årsbeste”.

2. omgang fortsatte med like solid forsvarsspill og et kontrollert angrepspill som gav sluttresultatet 26-12.
Oppsummert en meget godt gjennomført kamp der alle står fram og tar ansvar, spiller hverandre gode og viser stor entusiasme og spilleglede.

Nå venter 2 nye kamper i helgen (siste hjemmkamp søndag kl. 10.00) før første del av sesongen blir avgjort neste uke.

Kampfakta
Regionserien J16 avd. 31

Råde – Ullern 26-12 (17-6)
Sophie Simonsen, Stine Berger, Emma Sofie Skaug Karlsen (2), Mathea Svensson, Nora E. Andersen (4), Julie Hulleberg (5), Julie Jørstad (3), Sandra Skauen (12), Amanda Marsell, Sarah Feiner Høyland, Martine Røstad og Marika Sundvall.

Ny seier til J16

På tirsdag tok Råde J16 mot Linderud i Rådehallen til ny kamp i J16 Nivå 1 avd. 31. Dette er en avdeling med mange sterke klubber hvor alle lagene ser ut til å kunne spille jevnt med alle. Det er derfor viktig å holde fokus inn mot hver eneste kamp.

Kampen startet litt nølende der begge lag følte litt på hverandre. Råde kom til flere gode muligheter i starten men var ikke dyktige nok i avslutningene, samtidig klarte de ikke helt å stå imot i forsvaret. Det var derfor helt jevnt i målprotokollen de første 15 min fram til 6 – 6. Da klarte man å justere forsvaret litt og dermed begynte det også å flyte bedre framover på banen.

6-6 ble til 11-7 til pause og i 2. omgang var det ingen tvil om hvordan kampen ville ende. Et solid forsvar, kun 5 mål bakover, og bra tempo i angrepsspillet gjorde at kampen endte komfortabelt 25-12.

Jentene skal ha skryt for å være tålmodige, holde humøret oppe og jobbe hardt sammen som et lag hele kampen igjennom!

20171031_J16

Foran: Stine, Sandra, Julie H, Julie J, Sophie. Bak: Mathea, Marika, Nora, Amanda, Martine, Emma Sofie og Sarah.

 

Ny flott seier til damene

Damene tok en ny flott seier i går kveld over serieleder NMBUI. Kampen hadde et forrykende tempo hele veien, og begge lag skiftet på å ha ledelsen flere ganger i løpet av kampen. Til pause var det bortelaget som ledet 17-16 og de langveisfarende (tyske!) supporterne hadde mest å juble for. Etter hvilen startet hjemmelaget i et forrykende tempo, og tok raskt over ledelsen, men NMBUI kom seg tilbake igjen og skapte spenning helt til slutt. Dommerne skal også ha sin del av æren for at det ble ekstra mye underholdning i går. Damene ror i land en flott seier, og tar to nye poeng. Seier 34-28

22853308_1498399933569934_712271971993663851_n

Seier i lokaloppgjøret

K4 tok sesongens første seier i lokaloppgjøret mot Herulf. Det ligger litt prestisje i det å vinne kampene mot Herulf da mange av spillerne har knivet mot de i mange år.

seier mot herulf

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampen var tett og jevnspilt hele veien, selv om det ikke var noen spesielt god kamp fra noen av partene. Damene ledet stort sett hele kampen med unntak av de første minuttene av kampen og noen korte perioder. De leverte solid forsvarsspill gjennom store perioder, men det gikk til tider litt trått i angrep. Med en bedre treffsikkerhet kunne seieren blitt mye større. Uansett vinner damene fortjent og tar sesongens første stikk mot Herulf-damene.

Les hva moss-avis.no skriver her (krever abonnement).
https://www.moss-avis.no/sport/handball/rade-idrettslag/rade-tok-forste-stikk-mot-herulf/s/5-67-511222

Rådespillere på talent-turnering

sandra og Sophie Rådespillerne Sandra Skauen og Sophie Simonsen har i helgen deltatt på “Regional By-turnering” i Oppsal arena.
Dette er en årlig samling for talentene i 15-årsklassen i håndballregionen, og denne gang var det gutter og jenter født 2002 som sto for tur!
Spillerne ble fordelt i “by-lag” og spilte en turnering med 3 innledende kamper og sluttspill.
Sandra og Sophie storspilte på samme lag, “Vipers”. Det ble 4 strake seiere og rett til finalen for jentene. Der ble det imidlertid tap for “Rælingen”.

Jentene gjorde sine saker veldig bra,  var blant de dominerende spillerne på laget og var virkelig flotte representanter for Råde IL!sandra og Sophie lagbilde

Vi er stolte av jentene og gratulerer med strålende innsats og resultat!