Category Archives: Damer K5

Innhold som angår 5.divisjon

Damer 2

Kunne du tenke deg å spille håndball i Råde? Eller kanskje du kjenner noen som vil?

Damelaget vårt i 5. divisjon trenger flere spillere! Treningene vil i hovedsak være på tirsdager fra 20:00-21:30 i Rådehallen, med mulighet for å trene ekstra med K4 på mandager og onsdager.
Alle er velkomne på trening og til å spille håndball med oss, uansett forutsetninger og alder (over 16 år). På treninger og kamper er vi opptatt av et godt miljø og fellesskap, med mye latter og moro.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål, eller møt på trening tirsdager 20:00!

J16 – seier i toppkamp

Råde J16 er fortsatt ubeseiret i serien. Mandag var serieleder Ullern på besøk i Rådehallen, til oppgjør mellom 2 lag som begge til nå var ubeseiret i serien. Ullern ledet i form av flere spilte kamper.20171120 Råde J16 seier Ullern

En ganske velfylt tribune i Rådehallen forventet en jevn og spennende kamp der de regjererende reigionsmesterne i 01-klassen fra Ullern var favoritter. Råde ville det imidlertid annerledes og etter halvspilt kamp sto det 17-6!! på måltavla. Råde hadde stått bunnsolid i forsvar og hadde i tillegg en “umulig” keeper, og når det da i tillegg klaffet med lekent spill i angrep så var kampen egentlig avgjort til pause. Kort og godt en omgang som må få betegnelsen “årsbeste”.

2. omgang fortsatte med like solid forsvarsspill og et kontrollert angrepspill som gav sluttresultatet 26-12.
Oppsummert en meget godt gjennomført kamp der alle står fram og tar ansvar, spiller hverandre gode og viser stor entusiasme og spilleglede.

Nå venter 2 nye kamper i helgen (siste hjemmkamp søndag kl. 10.00) før første del av sesongen blir avgjort neste uke.

Kampfakta
Regionserien J16 avd. 31

Råde – Ullern 26-12 (17-6)
Sophie Simonsen, Stine Berger, Emma Sofie Skaug Karlsen (2), Mathea Svensson, Nora E. Andersen (4), Julie Hulleberg (5), Julie Jørstad (3), Sandra Skauen (12), Amanda Marsell, Sarah Feiner Høyland, Martine Røstad og Marika Sundvall.

Ny seier til J16

På tirsdag tok Råde J16 mot Linderud i Rådehallen til ny kamp i J16 Nivå 1 avd. 31. Dette er en avdeling med mange sterke klubber hvor alle lagene ser ut til å kunne spille jevnt med alle. Det er derfor viktig å holde fokus inn mot hver eneste kamp.

Kampen startet litt nølende der begge lag følte litt på hverandre. Råde kom til flere gode muligheter i starten men var ikke dyktige nok i avslutningene, samtidig klarte de ikke helt å stå imot i forsvaret. Det var derfor helt jevnt i målprotokollen de første 15 min fram til 6 – 6. Da klarte man å justere forsvaret litt og dermed begynte det også å flyte bedre framover på banen.

6-6 ble til 11-7 til pause og i 2. omgang var det ingen tvil om hvordan kampen ville ende. Et solid forsvar, kun 5 mål bakover, og bra tempo i angrepsspillet gjorde at kampen endte komfortabelt 25-12.

Jentene skal ha skryt for å være tålmodige, holde humøret oppe og jobbe hardt sammen som et lag hele kampen igjennom!

20171031_J16

Foran: Stine, Sandra, Julie H, Julie J, Sophie. Bak: Mathea, Marika, Nora, Amanda, Martine, Emma Sofie og Sarah.

 

Rådespillere på talent-turnering

sandra og Sophie Rådespillerne Sandra Skauen og Sophie Simonsen har i helgen deltatt på “Regional By-turnering” i Oppsal arena.
Dette er en årlig samling for talentene i 15-årsklassen i håndballregionen, og denne gang var det gutter og jenter født 2002 som sto for tur!
Spillerne ble fordelt i “by-lag” og spilte en turnering med 3 innledende kamper og sluttspill.
Sandra og Sophie storspilte på samme lag, “Vipers”. Det ble 4 strake seiere og rett til finalen for jentene. Der ble det imidlertid tap for “Rælingen”.

Jentene gjorde sine saker veldig bra,  var blant de dominerende spillerne på laget og var virkelig flotte representanter for Råde IL!sandra og Sophie lagbilde

Vi er stolte av jentene og gratulerer med strålende innsats og resultat!

Seier til damer 2 over NMBUI 2

K5 laget tok en ny seier da de vant 28-13 over NMBUI på onsdag. Det var en jevn kamp de første 5-10 minuttene, men så var det ingen tvil om hvem som var best resten av kampen. Det var mange unge jenter som fikk prøve seg og de viser at de har et høyt nok nivå inne. Michelle slapp kun inn 4 mål i første omgang, noe man bør være fornøyd med. Til pause stod det 12-4 til hjemmelaget. De fremmøtte fikk mer å juble for i 2.omgang da jentene fortsatte der de slapp i første omgang. Til slutt vant jentene 28-13 og tok dermed sin andre seier i årets 5.divisjon.

Disse var med: Silje, Line, Nora, Michelle, Thea, Anne-Lene, Gina, Matilde, Rebecca, Martine og Linn. Lagledere var Morten og Ken.